fbpx

sgu-ploiesti-decizii.jpg

Deciziile CA-ului de la SGU Ploiești nu mai sunt publicate pe site-ul societății. Măsura vine într-un context destul de dificil, având în vedere că, la finele anului trecut, instanța a hotărât că numirile membrilor CA, din 2017, au fost făcute ilegal.

Deciziile Consiliului de Administrație au fost publicate lunar pe site-ul SGU Ploiești. Numai că, de la ultima ședință a CA-ului, care a avut loc recent, s-a întâmplat un lucru, pentru care, momentan nu există o explicație.

Citește și: Decizie controversată la SGU Ploiești. Consiliu de Administrație numit retroactiv - Foto - document

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Toate deciziile publicate pe site-ul SGU Ploiești din ultimul an au dispărut, fapt care a trezit o serie de întrebări, în contextul în care, la finele anului trecut, instanța a decis că numirea membrilor CA din 2017 au fost ilegale.

Acesta a fost și motivul pentru care membrii AGA s-au reunit în luna ianuarie 2019 și au decis să pună în aplicare hotărârea instanței, în sensul că au modificat ultima hotărâre privind numirea unui Consiliu de Administrație provizoriu.

Observatorulph.ro a încercat să obțină un punct de vedere cu privire la dispariția deciziilor de pe site din partea președintelui CA de la SGU Ploiești, Ionuț Crețu, însă din păcate nu a fost posibil.

decizie-sgu-ploiesti-consiliul=administratie.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg