fbpx

iluminat-public-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești a depus deja două cereri de finanțare pentru reabilitarea sistemului de iluminat public pe tronsonul liniilor de tramvai 101 și 102, existând în intenție accesarea de fonduri europene și pentru zona centrală.

Municipalitatea ploieșteană a depus cereri de finanțare pentru reabilitarea și modernizarea sistemului de iluminat public pentru zonele aferente liniilor de tramvai 101 și 102, însă se dorește finanțare și pentru zona centrală.

Citește și: Anul 2019, la Ploiești. Proiecte multe, noi constrângeri bugetare

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„La nivel de AMPOR (n.r. Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional) sunt discuții pentru redeschiderea sesiunii de depunere.

Am solicitat celor de la Direcția de Patrimoniu să pregătească deja intabulările anumite străzi pentru a nu mai avea acele probleme legate de lipsa de intabulare pentru a se putea depune proiecte europene.

Un tronson este zona Parcului Nichita Stănescu - Bulevard și zona Dobrogeanu Gherea, respectiv zona centrală”, a precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Propunerea legată de o nouă cerere de finanțare vine în contextul în care, la nivelul Regiunii Sud - Muntenia nu sunt multe proiecte.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg