Proiectul viceprimarului Ganea, cu tarife preferențiale la parcare pentru angajații Primăriei Ploiești, va fi retras. Anunțul șefului PSD Prahova

0
parcare_cuza_voda_ploiesti.jpg

parcare_cuza_voda_ploiesti.jpg

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat pentru observatorulph.ro că proiectul privind introducerea unor tarife preferențiale pentru angajații Primăriei Ploiești în parcarea supraterană de pe strada Cuza Vodă va fi retras. Anunțul vine la scurt timp după ce același Toader a anunțat că hotărârea Consiliului Local Ploiești privind scumpirea parcărilor din Ploiești de la 2 la 5 lei va fi modificat. Ambele proiecte au fost inițiate de viceprimarul PSD, Cristian Ganea.

Viceprimarul PSD, Cristian Ganea, a inițiat un proiect prin care 102 locuri de parcare din clădirea cu șase etaje administrată de SGU Ploiești să revină angajaților Primăriei Ploiești. Aceștia ar fi trebuit să beneficieze de tarife preferențiale de 80 de lei pe lună, în condițiile în care același vice Ganea a propus, iar consilierii PSD-ALDE-PMP au aprobat, majorarea tarifelor la parcare de la 2 la 5 lei, în zonele centrale.

Observatorulph.ro a atras atenția asupra acestei discriminări aici: Tarife preferențiale de parcare pentru angajații Primăriei Ploiești. Discriminare și sfidare a cetățenilor plătitori de taxe și impozite locale!

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, susține că acest proiect va fi retras și modificat astfel încât să nu existe o discriminare între angajații Primăriei Ploiești și ceilalți șoferi plătitori de taxe și impozite.

”Primăria Ploiești poate solicita SGU locuri de parcare pentru angajați, dar nu la tarife preferențiale. Este incorect față de ceilalți șoferi, mai ales că salariile din primărie au crescut destul de mult”, a declarat pentru observatorulph.ro președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

Reamintim că, după ce observatorulph.ro a contestat oficial atât la Consiliul Local Ploiești, cât și la Prefectura Prahova, scumpirea aberantă a tarifelor pentru parcările din oraș, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a reacționat. Acesta a declarat pentru ziarul nostru că hotărârea respectivă va fi modificată, astfel încât cel mai mare tarif să fie de 3 lei/oră și asta doar pentru anumite zone din Ploiești.

Detalii aici: Viceprimarul Ganea, pus la colț de șeful de partid. Hotărârea cu 5 lei/oră parcarea la Ploiești, anulată de Bogdan Toader

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here