Locuri de parcare speciale pentru angajații Primăriei Ploiești. Tarifele propuse – proiect

0
parcare-cuza-voda.jpg

parcare-cuza-voda.jpg

După ce Primăria Ploiești s-a mutat în fosta clădire Petrom, funcționarii publici vor avea parte de locuri de parcare la un preț mai mic, în parcarea supraterană de pe Cuza Vodă. Vestea nu i-a încântat prea mult pe angajații municipalității care spun că la fostul sediu al primăriei parcarea era gratuită.

Un proiect de hotărâre de Consiliu Local, care se află în dezbatere publică, prevede ca 102 locuri din parcarea supraterană de pe Cuza Vodă, dintr-un total de 345, să fie repartizate funcționarilor publici din Primăria Ploiești.

Argumentul principal este că acest lucru ar conduce la fluidizarea traficului din zonă.

„Parcarea supraetajată a fost realizată pentru fluidizarea traficului din zonă. De altfel, parcarea trebuia să asigure locuri de parcare și pentru angajații din fosta clădire Petrom, iar după mutarea Primăriei în acest imobil vor fi asigurate locuri de parcare pentru angajații Primăriei. Acest lucru este benefic și pentru SGU pentru că, oricum, etajele 5 – 7 ale parcării nu erau utilizate”, a precizat Cristinel Șchiopu, directorul SGU Ploiești.

Potrivit proiectului de hotărâre, funcționarii publici ar urma să plătească un abonament de 80 de lei/lună/abonament/loc de parcare.

Vestea că vor plăti locul de parcare pe durata programului de muncă nu a fost primită cu prea multă bucurie de angajații Primăriei Ploiești, cu atât mai mult cu cât la vechiul sediu al municipalității, respectiv la Palatul Administrativ, parcarea era gratuită.

Tarifele propuse pentru parcarea de pe Cuza Vodă:

tarife-locuri-parcare-ploiesti-cuza-voda.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here