fbpx

proiecte-credit-municipal-autobuze-infrastructura-consiliul-local.jpg

Timp de mai multe luni, Primăria Ploiești a încercat promovarea, în Consiliul Local Ploiești, a unui proiect care vizează accesarea unui credit în valoare de peste 188 de milioane de lei, argumentul principal fiind că, în caz contrar, din bugetul local din 2019 nu pot fi realizate investițiile demarate încă de anul trecut. Proiectul, care până acum nu a a fost aprobat de aleșii PSD+ALDE figurează, luni, pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local Ploiești.

Propunerea municipalității vizează accesarea unui credit cu o valoare de 188.712.306 lei, cu o durată de 13 ani, perioada de grație fiind de trei ani, în care se plătesc numai dobânzile și comisioanele.

Banii din credit ar urma să fie destinați pentru o serie de proiecte considerate prioritare la Ploiești, pentru unele dintre ele existând chiar semnate contracte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Unul dintre proiectele propuse este cel referitor la achiziționarea de autobuze noi. Contractul a fost semnat anul trecut, când la Ploiești au ajuns primele 10 mijloace de transport noi.

Citește și: Primele 10 autobuze noi comandate de Primărie au sosit la Ploiești - FOTO - VIDEO

Pe lista de proiecte considerate prioritare mai figurează extinderea de rețele canalizare, reabilitarea pasajelor pietonale, realizarea Laboratorului de radioterapie, amenajarea intersecției Ștrandului cu Centura de nord-est, dar și asfaltarea mai multor străzi din municipiu, restaurarea fațadelor colegiilor naționale „Mihai Viteazul” și „I.L: Caragiale”, amenajarea de locuri de joacă în Ploiești, precum și continuarea lucrărilor de consolidare la Spitalul Municipal - etapa a II-a.

Lista proiectelor propuse a fi realizate la Ploiești din credit:

proiecte-credit.jpg

proiecte-ploiesti-credit-municipal.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg