fbpx

scoli.jpg

Aleșii locali ploieșteni propun majorarea tarifelor pentru spațiile și terenurile excedentare de la unitățile de învățământ, acestea fiind stabilite în funcție de zona de impozitare.

Potrivit proiectului aflat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Ploiești,tarifele sunt stabilite în funcție de patru zone de impozitare, respectiv A (zona centrală), B, C și D.

Tariful minim pentru închirierea unei săli de sport pentru desfășurarea de activități sportive sau culturale va fi, dacă proiectul este aprobat, 65 de lei/ oră, în zona A, și de 50 de lei/oră, în zona D.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceleași tarife ar urma să fie percepute și pentru închirierea unei săli de clase, aleșii locali propunând în schimb tarife mai mici pentru închirierea de terenuri, respectiv 20 de lei/oră în zona A și 10 lei/oră în zona D.

Tarife mult mai mici sunt propuse și în cazul în care sălile închiriate sunt destinate învățământului particular sau pentru desfășurarea activităților complementare actului de învățământ. În acest caz, tariful minim propus este de 15 lei/mp în zona A și 13,50 lei/mp în zona D, pentru desfășurarea de activități destinate învățământului particular.

„În vederea consolidării chiriei în funcție de evoluția pieței financiare s-a propus majorarea tarifelor”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Cel mai mare tarif propus este pentru închirierea spațiilor pentru amplasarea de automate pentru băuturi calde și produse alimentare preambalate, respectiv 300 de lei/lună în zona A, 250 de lei/lună în zona B, 200 de lei/lună în zona C și 150 de lei/lună în zona D.

Tarife propuse pentru închirierea spațiilor excedentare de la școli:

tarife-scoli-ploiești.jpg

spatii-scoli.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook