fbpx

circulatie-ploiestie-avarie.jpg

La patru zile de la avaria majoră care a vizat sistemul de distribuție a apei în mai multe zone ale Ploieștiului, au început lucrări de decopertare a asfaltului pe Bulevardul Republicii, pe prima bandă de circulație, pe sensul centrul - Nord, bineînțeles fără un anunț prealabil pentru șoferii care traversează această zonă.

Avaria majoră de apă, care a afectat mai multe zone din Ploiești, a avut loc sâmbătă, iar după patru zile de la producerea acesteia încă se încearcă să se afle de ce anume ploieștenii au avut la robinete apă cu turbiditate mare.

Primele informații au condus la ideea că a existat o pierdere majoră de apă, după ce o conductă, montată în 2015, s-ar fi spart.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reprezentanții Primăriei Ploiești au anunțat marți că firma care a executat lucrarea, în momentul în care au fost efectuate modernizări la liniile de tramvai, va veni la Ploiești pentru a constata ce anume s-a întâmplat, tronsonul fiind în garanție.

Surpriză, însă! La scurt timp a fost blocată circulația pe un tronson din Bulevardul Republicii, pe o bandă a sensului de mers centru - Nord, în apropiere de sensul giratoriu de la Caraiman, însă nimeni nu a comunicat restricțiile de circulație impuse din zonă

„„Au găsit ăștia gaura neagră de au chemat poliția locală să o păzească?”, s-a întrebat retoric un cititor care ne-a trimis la redacție o fotografie cu circulația restricționată în apropiere de sensul giratoriu de la Caraiman.

În zonă a fost solicitată prezența unui echipaj de la Poliția Locală pentru fluidizarea circulației, însă a lipsit cu desăvârșire anunțul prin care circulația a fost blocată pe o bandă în zonă.

avarie-interventie-ploiesti.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg