fbpx

apa-robinet-ploiesti.jpg

Avaria majoră la sistemul de distribuire a apei în mai multe zone ale Ploieștiului a avut loc sâmbătă dimineață. Chiar dacă locuințele au fost alimentate dintr-o sursă alternativă, autoritățile au recomandat cetățenilor să nu folosească apa de la robinete până când nu vor fi transmise rezultatele analizelor la probele de apă recoltate.

Primarul municipiul Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat că rezultatele analizelor la probele de apă vor fi transmise cel mai probabil marți, 12 februarie, după ora 17.00.

Citește și: Restricțiile privind consumul de apă potabilă în zona de Nord și centrală a Ploieștiului se mențin până marți după amiază - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până atunci, preventiv, autoritățile locale au anunțat că ploieștenii nu trebuie să consume apă de la robinete, motiv pentru care au fost puse cisterne cu apă la dispoziția populației, iar în unitățile de învățământ situate în zona afectată de avarie a fost distribuită apă îmbuteliată.

Citește și: Lista școlilor din Ploiești unde este distribuită apă îmbuteliată din cauza avariei majore

„Probele sunt luate din rețeaua afectată. Toate probele sunt luate începând din sensul giratoriu, din fața Primăriei, după ce s-a făcut transferul din  noua sursă”, a precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg