fbpx

cititoare-carduri-autobuze.jpg

Ploieștenii vor scăpa de grija de a sta să cumpere bilete de la tonete. Cititoarele de carduri au devenit funcționale în 60 de autobuze din Ploiești. TCE Ploiești a anunțat că măsura va fi implementată în toate mijloacele de transport în comun din municipiu.

Implementarea sistemului a început încă de anul trecut. Pentru fiecare bilet emis astfel, TCE va plăti un comision de 5% din valoarea biletului, la fel ca în cazul altor contracte încheiate pentru vânzarea de bilete

Citește și: TCE Ploiești a semnat contractul pentru cititoare de carduri în mijloacele de transport

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Validatoarele de carduri bancare, prin care fiecare cetățean care se urcă într-un astfel de autobuz poate să-și achite contravaloarea biletului, au devenit funcționale în 60 de autobuze din municipiu”, a anunțat Nicolae Alexandri, directorul TCE Ploiești, care a precizat că până la finele lunii martie toate autobuzele, tramvaiele și troleibuzele vor avea în dotare astfel de cititoare de carduri.

Conducerea TCE Ploiești a mai precizat că, în astfel de cazuri, cetățenii nu vor plăti niciun comision, așa cum se întâmplă în cazul călătoriilor efectuate pe bază de SMS.

În fiecare autobuz au fost montate câte două cititoare de carduri.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg