fbpx

colegiul-nichita-stanescu-apa-imbuteliata.jpg

Avaria majoră a fost semnalată, sâmbătă, de mai mulți ploieșteni care au reclamat că apa de la robinete este tulbure. La acea dată, DSP Prahova a dispus „interzicerea consumului de apă pentru băut, gătit, spălat pe dinți și spălat”, restricție care se va menține până inclusiv marți, până la momentul în care vor fi transmise rezultatele la apa recoltată din zonele afectate ale municipiului. Separat, tot ca măsură preventivă, s-a dispus furnizarea de apă îmbuteliată la unitățile de învățământ din zonele care au fost afectate de avarie.

Aproximativ 7.000 de elevi din Ploiești au primit astăzi apă îmbuteliată, după ce sâmbătă s-a înregistrat o avarie majoră care a afectat sistemul de alimentare cu apă în Cartierul Nord, Cartierul Republicii, străzile Gheorghe Doja și Splaiului, precum și zona dintre străzile Zidari și Deltei.

Deși sâmbătă după-amiază s-a reluat alimentarea cu apă dintr-o sursă alternativă, până la transmiterea buletinelor de analiză, Primăria a recomandat ploieștenilor să nu bea apă de la robinete, fiind asigurate cisterne cu apă pentru zonele afectate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Separat, municipalitatea ploieșteană a solicitat ca operatorul care furnizează apa în Ploiești să distribuie apă îmbuteliată la unitățile de învățământ situate în zona afectată de avarie. Măsura va continua și marți, ca măsură preventivă, până la transmiterea buletinelor de analize.

Astfel, luni a fost distribuită apă îmbuteliată la Colegiul Nichita Stănescu, la șapte școli generale, precum și la mai multe grădinițe unde învață 6.689 de elevi și preșcolari.

Lista unităților de învățământ unde a fost distribuită apă îmbuteliată:

lista-scoli=-apa-imbuteliata.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg