fbpx

primaria-ploiesti-salarii-paznic.jpg

Salariile din Primăria Ploiești au fost majorate de la 1 ianuarie 2019, iar creșterile sunt semnificative. Un paznic, de exemplu, are un salariu lunar brut de 3.078 de lei, iar dacă are o vechime de peste 20 de ani va primi un salariu brut de 3.834 de lei.

Când vine vorba de salarii mari în administrația locală, de departe, pe lângă indemnizațiile aleșilor, cele mai mari remunerații sunt primite de secretarul municipiului Ploiești, care are un salariu brut de 13.728 de lei și directorii generali din instituțiile din subordinea Consiliului Local și din Primăria Ploiești, precum și de arhitectul șef al orașului. În aceste trei cazuri, salariul brut ajunge la 12.584 de lei.

Salarii deloc de neglijat au, începând cu 1 ianuarie, și personalul care se ocupă de paza Primăriei Ploiești, dar și cei care au meserii precum șofer, pompier și îngrijitor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, un paznic, de exemplu, va primi, din această lună un salariu brut de 3.078 de lei, iar dacă are o vechime de peste 20 de ani va avea un salariu brut de 3.834 de lei. De același salariu va beneficia și un pompier sau cel care ocupă funcția de curier, dar și o persoană care ocupă funcția de șofer.

Cel mai mic salariu de bază din Primăria Ploiești - 2.683 de lei - este al muncitorului necalificat, care în cazul în care are o vechime de peste 20 de ani poate ajunge la 3.108 lei.

La aceste salarii, din acest an, angajații din Primărie Ploiești vor primi un voucher de vacanță, dar și normă de hrană.

salarii-muncitori.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook