fbpx

35010544-702c-423e-8532-d1bbae3a4e04.jpg

Indemnizația de consilier local a fost majorată, de la 999 la 1093 de lei. Av. George Botez a postat pe facebook o ironie caracteristică.

George Botez: ”Mi-a fost mărită indemnizatia de consilier local de la 999 la 1093 lei! Mulțumesc!”

Evident, avocatul George Botez nu trăiește din indemnizație, așa că ironia vine pe un fond de relaxare. Fost liberal, actual psd-ist, consilierul local Botez nu duce lipsă de umor, fiind unul dintre puținii care par să aibă habar cu ce se ”mănâncă” activitatea din administrația locală. Cu toate acestea, una este să ai habar, alta e să-ți pui ”habarul” în slujba comunității. Cert este că majorarea ar putea fi considerată IMENSĂ, dacă o raportăm la cum arată Ploieștiul. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prietenii de pe facebook au sărit imediat să îl consilieze, pentru a gestiona cât mai eficient surplusul de bani. Unii spun că ar fi bani de țigări, deși dl. Botez a renunțat la acest viciu, neprecizând cu ce alt viciu l-a compensat, pentru a menține proverbiala sumă la nivel constant. Alții îl sfătuiesc să-și schimbe imediat mașina...

Noi, niște bieți jurnaliști, nu ne permitem să oferim consultanță în sfera gestionării bugetului personal, însă ne facem o datorie de onoare, întrebându-i pe ploieșteni cum vor gestiona, din bugetele familiilor, majorările de tarife la gigacalorie și gunoi menajer, proaspăt votate de PSD, ALDE și PMP, tocmai în Consiliul Local Ploiești. 

Pentru că apreciem ironiile fine, ca fiind generate de oameni inteligenți, așteptăm cu maaare inters și ironiile ploieștenilor, tot pe tema ”micilor” diferențe care se vor vedea în viitoarele lor facturi, implicit în bugetele personale.35010544-702c-423e-8532-d1bbae3a4e04.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook