fbpx

sedinta-fara-cvorum-ploiesti.jpg

Aleșii locali ploieștenii au fost convocați, joi, la ședință de îndată, numai că dezbaterea nu a mai avut loc din lipsa de cvorum.

Pe ordinea de au figurat cinci proiecte, printre care și cel referitor la preluarea terenului de la MApN pentru construirea unui spital în Ploiești. Subiectul a mai fost în atenția consilierilor locali, atât la finele anului 2018, dar și în ședința din luna ianuarie a Consiliului Local, însă de fiecare dată a fost amânat, motiv pentru care primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, i-a acuzat pe aleșii PSD + Alde că tergiversează aprobarea lui.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot pe ordinea de zi a figurat și proiectul referitor la completarea hotărârii Consiliului Local privind aprobarea indicatorilor tehnico - economici și a studiului de fezabilitate pentru construirea de locuințe sociale în Cartierul Bereasca, dar și aprobarea programului de investiții din fondul de lucrări pentru 2019.

Ședința Consiliului Local Ploiești nu a mai avut loc pe motiv că nu există cvorum, ca urmare a absenței celor mai mulți consilieri PSD + ALDE.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg