fbpx

strazi-asfaltari.jpg

Primăria Ploiești a anunțat că vor reîncepe lucrările de asfaltare pe mai multe străzi din Ploiești, în funcție de condițiile meteorologice.

„Din prognoza meteo înțeleg că sunt temperaturi de peste 10 grade Celsius pe perioada zilei ceea ce înseamnă, conform standardelor, că se pot efectua reparații, dacă nu avem intemperii”, a susținut Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, care a precizat că pe de o parte este vorba de lucrări pe care trebuie să le efectueze Apa Nova și Distrigaz, iar pe de altă parte sunt lucrări pe străzi precum Vaslui, Tudor Vladimirescu, Elena Doamna sau Bulevardul Republicii.

Citește și: Strada Elena Doamna va fi din nou spartă pentru refacerea infrastructurii

Cât privește gropile de pe Șoseaua Vestului din Ploiești, unde în 2016 au fost finalizate lucrările de modernizare a liniilor de tramvai, aici situația este cu totul alta.

Citește și: Primăria Ploiești se judecă în instanță pentru astuparea gropilor de pe Șoseaua Vestului

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că la această oră municipalitatea caută o soluție pentru realizarea intervenției, astfel încât să nu fie pierdută garanția valabilă până în 2021.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Anotimpului din Ploiești

Accidentul rutier a avut loc marți seară , pe strada Anotimpului, din Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier, precizând că o...