fbpx

soseaua-vestului.jpg

Problema gropilor care au apărut pe Șoseaua Vestului din Ploiești, reabilitată în momentul modernizării liniilor de tramvai, a ajuns în instanță. Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a anunțat că a solicitat constructorului efectuarea reabilitării pe baza garanției, însă problema a ajuns acum pe rolul instanței.

Lucrările de modernizare a liniilor de tramvai pe tronsonul 102 au fost finalizate în 2016. Cum au apărut gropi pe anumite tronsoane, primarul municipiului, Adrian Dobre, a susținut că a solicitat constructorului să reabiliteze drumul pe baza garanției.

„Strada respectivă este în garanție. Operatorul economic care ar trebui să intervină asupra acestei garanții nu vrea să facă acest lucru, drept pentru care l-am acționat în instanță și încercăm să găsim soluții cu administratorul de drum, pentru că și aici este o problemă. Dacă administratorul de drum, Delta, va interveni pe acest tronson, dar care este în garanția altei societăți există riscul să se piardă garanția. Suntem într-o situație în care este foarte greu să găsim soluții”, a precizat Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit edilului, procesul intentat de municipalitate operatorului are ca obiect obligarea acestuia din urmă să efectueze lucrări de reabilitare pe perioada garanției, care este valabilă până în 2021.

Citește și: Asfaltul de pe Șoseaua Vestului a început să crape - FOTO

Problemele legate de starea carosabilului de pe Șoseaua Vestului au existat și anul trecut, când asfaltul a început pur și simplu să crape. La acea dată, municipalitatea a anunțat că vor exista lucrări de reabilitare.

Mai mult, explicația de la acea dată a fost că problema ar fi stratul de suport pentru asfalt, în condițiile în care lucrările la Șoseaua Vestului nu au vizat și partea de infrastructură.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg