fbpx

parcare-masini-ploiesti.jpg

Măsura de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar nu se aplică în prezent la Ploiești, pe de o parte pentru că momentan regulamentul este în dezbatere publică, iar pe de altă parte SGU Ploiești nu are o platformă specială pentru o astfel de operațiune. Lucrurile ar urma însă să se schimbe din 2019, când există intenția ca mașinile parcate neregulamentar să fie ridicate.

SC Servicii Gospodărire Urbană și Poliția Locală Ploiești vor semna un protocol de colaborare în vederea ridicării mașinilor parcate neregulamentar, astfel încât măsura să se aplice și în weekend.

Citește și: Trei zone tarifare pentru parcările din Ploiești. Mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate în prezența a doi martori

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Momentan, regulamentul referitor la procedura privind ridicarea mașinilor parcate neregulamentar este în dezbatere publică.

Astfel, dacă regulamentul va fi aprobat, mașinile parcate neregulamentar vor putea fi ridicate în baza unui proces verbal întocmit de o comisie formată din polițiști locali sau agenți din cadrul Poliției Rutiere.

Procesul verbal ar urma să fie întocmit în prezența a doi martori. Pentru aplicarea regulamentului, în cazul în care acesta va fi aprobat, va exista un protocol de colaborare între Poliția Locală și SGU Ploiești.

„Conducătorii autoturismelor parcate ilegal ar urma să fie sancționați în baza OUG 195/2002 modificată , în funcție de locul unde este parcată sau staționată mașina, la care se adaugă și cheltuielile de ridicare, transport și depozitare a autoturismului”, a precizat Adrian Vaida, directorul Poliției Locale Ploiești, care a precizat că, de săptămâna viitoare, vor fi demarate discuții pe tema viitorului protocol de colaborare între Poliția Locală Ploiești și SGU Ploiești.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg