fbpx

tarif-gunoi-campina_74d25.jpg

Majorarea tarifului la gunoi pentru utilizatorii casnici și agenții economici din Câmpina a avut un rezultat neașteptat în sedința Consiliului Local de joi. Conform proiectului de HCL, facturile urmau să fie majorate de "contribuția pentru economia circulară", o taxă impusă de Guvern și care ar fi fost de 0,64 lei/persoană fizică. Autoritățile locale și-au dat seamă că pot subvenționa această taxă. În plus tariful actual a fost diminuat cu 0,08 lei.

„Contribuția pentru economia circulară” este de 30lei/tona de deșeuri depozitate la rampă și a fost impusă de către Guvern pentru a „forța” populația, într-un fel sau altul, să colecteze gunoaiele selectiv. Destinația celor aproape 170.000 lei, la cât s-ar ridica suma totală/an aferentă populației Câmpinii este către Fondul de Mediu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Consilierul Monica Clinciu a propus ca această contribuție să fie suportată din bugetul local. Amendamentul a fost aprobat de către consilieri, potrivit campinatv.ro.

Nu este singura veste bună pe care o au câmpinenii referitor la acest subiect, ci reprezentanții Floricon au anunțat o diminuarea a tarifului pentru utilizatorii casnici cu 0,08 lei/pers, ceea ce ar însemna o reduce de la 11,58 lei/pers, în prezent, la 11,50 lei/pers (cu tot cu TVA).

tarif-gunoi-campina_74d25.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale