fbpx

posturi-vacante.jpg

Decizia de majorare a salariilor cu 9,5% din Primăria Ploiești este urmată de o altă măsură, respectiv suspendarea ocupării prin concurs sau examen a posturilor vacante.

Proiectul de hotărâre aprobat ieri, cu privire la stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual , dar și pentru angajații din instituțiile din subordinea Consiliului Local, în funcție de coeficienți aferenți fiecărei funcții, va conduce la majorarea salariilor cu 9,5%.

Acesta este și motivul pentru care proiectul de hotărâre aprobat a adus și câteva modificări cu privire la angajările din administrația locală. Astfel, tot din luna ianuarie, a fost suspendată ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului, precum și din instituțiile din subordinea Consiliului Local.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prin excepție, ordonatorii de credite pot propune ocuparea posturilor care vor deveni vacante, numai dacă se vor încadra în cheltuielile de personal aprobate, iar scoaterea la concurs ar urma să se realizeze numai în baza unei hotărâri de Consiliu Local.

Proiectul a fost inițiat de viceprimarii Cristian Ganea și George Pană, liberalii nefiind de acord cu majorarea salariilor funcționarilor publici cu 9,5%, pe motiv că momentan nu există date concrete cu privire la viitorul buget local al Ploieștiului.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg