fbpx

sedinta-prahova.jpg

Proiectul privind preluarea terenului de la Ministerul Apărării Naționale, situat pe strada Torcători, pentru construirea unui nou spital din Ploiești, „grație” aleșilor PSD + ALDE, nu a intrat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești, fapt care a stârnit un nou val de critici din partea primarului Ploieștiului, care îi acuză de „tergiversare”.

Schimb de replici dure, în ședința de joi a Consiliului Local Ploiești, între primarul municipiului Ploiești și aleșii PSD + ALDE. Asta după ce o serie de proiecte nu au primit undă verde de a intra pe ordinea de zi a ședinței din partea social-democraților și a consilierilor ALDE.

Unul dintre proiectele care nu au fost luate în discuție din acest motiv a fost cel referitor la preluarea terenurilor MApN de pe strada Torcători, pentru construirea unui nou spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Noi tot amânăm acest proiect, unul care este de absolută necesitate pentru municipiul Ploieşti. Ne-am lămurit cu toții de-a lungul timpului că nu se poate edifica un alt spital, pe un alt teren care să îndeplinească toate condițiile impuse prin Legea Sănătăţii. Toate documentele au fost puse la mapă, acordul dat de către MApN este din iulie 2018, nu înțeleg de ce tergiversați adoptarea acestei hotărâri", a susținut Dobre.

În replică, aleșii locali PSD au susținut că la comisie nu au ajuns toate documentele solicitate, ba mai mult, au invocat faptul că încă se așteaptă o adresă de la Ministerul Apărării Naționale, prin care vor exista noi clarificări pe tema unităților locative care trebuie să fie construite pentru MApN.

Preluarea terenului de către municipalitate de la MApN reprezintă numai o etapă din amplul proiect care se dorește a fii realizat în zona Torcători. Fiind vorba despre o suprafață destul de mare, administrația locală a anunțat că există intenția ca, pe lângă construirea unui spital, în zonă ar urma să fie realizate mai multe locuințe, prin ANL.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg