Cât câștigă un director din Primăria Ploiești, după majorarea de salariu

0
primaria-ploiesti-salarii.jpg

primaria-ploiesti-salarii.jpg

În ciuda constrângerilor bugetare din 2019, aleșii PSD + ALDE au aprobat majorarea salariului în Primăria Ploiești și în instituțiile din subordinea Consiliului Local.

Astfel, noua majorare, de 9,5%, se aplică începând cu 1 ianuarie 2019, iar separat funcționarii publici vor beneficia lunar de normă de hrană, iar anual vor primi un voucher de vacanță.

Majorarea de salariu este calculată după o formulă, prin înmulțirea salariului minim pe economie (2080 de lei) cu un coeficient stabilit în funcție de postul ocupat de fiecare persoană.

Astfel un director general din Primăria Ploiești va avea, începând cu 1 ianuarie 2019, un salariu de bază de 12.584 de lei, în timp ce secretarul municipiului va avea un salariu de bază de 13.728 de lei.

Hotărârea aprobată joi de aleșii locali vizează și majorarea salariilor în instituțiile publice din subordinea Consiliului Local Ploiești, în speță la Poliția Locală Ploiești, la Serviciul Public Finanțe Locale, la Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, dar și la Clubul Sportiv Municipal, Teatrul Toma Caragiu, Filarmonica Ploiești.

Măsura nu se aplică în schimb la SC Transport Călători Express sau la SGU, societăți comerciale al cărui acționar majoritar este Consiliul Local Ploiești.

salarii-primaria-ploiesti.jpg

salarii-primaria-ploiesti-functii-contractuale.jpg

salarii-consilieri.jpg

salarii-referent.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău