fbpx

1-c_62e26.jpg

Angajații Primăriei Ploiești vor avea parte de o creștere salarială de 9,5 %, la care se adaugă norma de hrană și voucherul de vacanță.

Subiectul a trezit ample discuții în ședința consiliului local de astăzi, având în vedere că pe ordinea de zi s-au aflat două proiecte de hotărâre pe aceeași temă.

Primul viza menținerea în platăa a salariilor nete actuale - proiect propus de primarul Adrian Dobre, care a fost respins de consilierii PSD-ALDE. Asta în ciuda explicațiilor că bugetul local va fi unul auster în 2019.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu același lucru s-a întâmplat cu proiectul referitor la majorarea salariilor cu 9,5%, la care se adaugă norma de hrană si voucherul de vacanță, care a fost votat de aleșii PSD-ALDE:

Prin urmare, salariile angajaților din Primăria Ploiești, dar și din instituțiile din subordinea Consiliului Local vor fi majorate, influențele asupra bugetului fiind de peste 17 milioane de lei.

Măsura aprobată de aleșii PSD+ALDE vine în contextul în care tot ei au aprobat majorarea tarifului la agentul termic cu 50 de lei, dar și acordarea unei subvenții pentru ca populația să nu resimtă scumpirea în mod direct, deși primarul Dobre a declarat că nu vor fi fonduri suficiente.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg