fbpx

asfaltari-bulevardul-republicii.jpg

Mai multe străzi din Ploiești au ajuns în atenția administrației locale după ce s-a constatat că, deși au fost asfaltate anul trecut, arterele de circulație arată jalnic. Este cazul Bulevardului Republicii, pe tronsonul din Cartierul Albert, dar și strada Elena Doamna.

De vină ar fi, pentru situația jalnică în care arată cel puțin cele două artere de circulație, faptul că, nu au fost executate corespunzător o serie de lucrări de canalizare.

Prin urmare, la scurt timp după ce străzile au fost asfaltate, pe anumite tronsoane asfaltul s-a lăsat. Asta în cazul în care nu vorbim despre veșnica problemă a Ploieștiului, respectiv după asfaltare nu au intervenit rețelarii pe anumite situații de urgență.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reprezentanții Primăriei Ploiești promit că, în momentul în care condițiile meteo vor permite, vor fi refăcute lucrările. În Cartierul Albert, de exemplu, a precizat primarul Adrian Dobre, lucrările sunt în garanție.

„Când vremea va permite, se va decoperta, se va tasa din nou și apoi se va asfalta din nou”, a precizat, recent, Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Situația este aproape identică și pe strada Elena Doamna, unde pe anumite tronsoane strada trebuie decopertată, după ce anumite porțiuni de asfalt s-au lăsat.

„Lucrările vor viza porțiunile afectate, dar pe întreaga lățime”,a precizat edilul Ploieștiului. În acest sens au fost deja date ordine de reparații.

Pentru străzile care necesită plombări, pot fi efectuate plombări, dar neavând încă bugetul local aprobat pentru 2019, se poate lucra numai în limita a 1/12 din bugetul pe anul trecut.

Până în momentul în care vor fi reasfaltate, pe anumite străzi din Ploiești în prezent se circulă cu restricții.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook