fbpx

cruci-cimitir-Ploiesti.jpg

Incidentul s-a produs în noaptea de luni spre marți, în Cimitirul Bolovani, din Ploiești, când au fost distruse crucile de la 20 de morminte. Cazul a ajuns acum în atenția Poliției, la sesizarea SGU Ploiești.

Cruci culcate la pământ, plăci de granit sparte și inclusiv garduri deteriorate. Acestea sunt numai câteva dintre pagubele produse la mai multe locuri de veci din cimitirul Bolovani din Ploiești.

Citește și: Zeci de cruci vandalizate într-un cimitir din Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Au fost vandalizate 20 de locuri de veci. Nu există momentan indicii de furt. Au fost distruse elemente funerare, elemente de granit și chiar elemente din fier. Mormintele au fost vandalizate în noaptea de luni spre marți, iar pagubele au fost constatate de angajații SGU, dar și de un cetățean care a venit la unul dintre morminte. SGU a sesizat Polița cu privire la acest incident și au existat discuții și cu firma de pază. Momentan așteptăm rezultatul anchetei Poliției”, a declarat pentru Observatorulph.ro Cristinel Șchiopu, directorul general al SGU Ploiești.

Potrivit reprezentanților SGU Ploiești, imediat după constatarea actelor de vandalism, s-a reușit identificarea persoanelor care au contracte cu societatea pentru acele locuri de veci.

„Am reușit să contactăm deja, în cursul zilei de marți, dar și astăzi, mare parte dintre proprietarii locurilor de veci cărora le-am adus la cunoștință situația înregistrată. Momentan așteptăm rezultatul anchetei demarate de Poliție cu privire la actele de vandalism produse în cimitir”, a precizat directorul SGU.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg