fbpx

majorare salarii.JPGMajorarea salariului minim pe economie le-a adus un plus consistent la venituri și primarului Horia Tiseanu, precum și viceprimarului Adrian Pițigoi. Conform legii privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, indemnizațiile demnitarilor sunt raportate la venitul minim pe economie. Dar înmulțite cu niște coeficienți stabiliți în funcție de numărul locuitorilor. Astfel, veniturile brute ale primarului și viceprimarului din Câmpina au ajuns la 13.520 lei, respectiv 11.440 lei.

Acestor sume se adaugă și procentul de 20%, o majorare datorată contractării proiectelor europene pentru care au fost semnate deja contractele de finanțare, potrivit campinatv.ro.

Mai facem un calcul pentru revizuirea sumelor și ajungem la un venit lunar de 16.224 lei pentru primarul Tiseanu, iar pentru viceprimarul Pițigoi la 13.728.

Este adevărat că, după reținerea dărilor către stat, sumele care le rămân celor doi sunt mai mici, dar pentru modul în care arată Câmpina (străzile sunt sub orice critică), nivelul de trai al cetățenilor de aici (unii locuitori din zona II de impozit n-au canalizare) etc, astfel de indemnizații sunt nejustificate.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A plecat la drum cu o agendă, reportofon, cu ceva cunoștințe generale, dar, mai ales, cu dorința de a învăța și a „fura“ meserie.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, unde a avansat de la redactor/reporter la redactor șef-adjunct/editor-coordonator al departamentului de știri.
A făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM.
În anul 2018 a fost de asemenea premiată în cadrul Galei Comunității Prahovene pentru activitatea jurnalistică în domeniul social, o arie unde se implică activ și prin intermediul Grupului de voluntariat „Pentru Tine!“.
Pentru aproape doi ani a „evadat“ de partea cealaltă a baricadei, lucrând la Primăria Sinaia, la Departamentul de Comunicare și Politici Publice, dar a revenit la marea pasiune.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul de vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro