fbpx

majorare salarii.JPGMajorarea salariului minim pe economie le-a adus un plus consistent la venituri și primarului Horia Tiseanu, precum și viceprimarului Adrian Pițigoi. Conform legii privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, indemnizațiile demnitarilor sunt raportate la venitul minim pe economie. Dar înmulțite cu niște coeficienți stabiliți în funcție de numărul locuitorilor. Astfel, veniturile brute ale primarului și viceprimarului din Câmpina au ajuns la 13.520 lei, respectiv 11.440 lei.

Acestor sume se adaugă și procentul de 20%, o majorare datorată contractării proiectelor europene pentru care au fost semnate deja contractele de finanțare, potrivit campinatv.ro.

Mai facem un calcul pentru revizuirea sumelor și ajungem la un venit lunar de 16.224 lei pentru primarul Tiseanu, iar pentru viceprimarul Pițigoi la 13.728.

Este adevărat că, după reținerea dărilor către stat, sumele care le rămân celor doi sunt mai mici, dar pentru modul în care arată Câmpina (străzile sunt sub orice critică), nivelul de trai al cetățenilor de aici (unii locuitori din zona II de impozit n-au canalizare) etc, astfel de indemnizații sunt nejustificate.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg