fbpx

majorare salarii.JPGMajorarea salariului minim pe economie le-a adus un plus consistent la venituri și primarului Horia Tiseanu, precum și viceprimarului Adrian Pițigoi. Conform legii privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, indemnizațiile demnitarilor sunt raportate la venitul minim pe economie. Dar înmulțite cu niște coeficienți stabiliți în funcție de numărul locuitorilor. Astfel, veniturile brute ale primarului și viceprimarului din Câmpina au ajuns la 13.520 lei, respectiv 11.440 lei.

Acestor sume se adaugă și procentul de 20%, o majorare datorată contractării proiectelor europene pentru care au fost semnate deja contractele de finanțare, potrivit campinatv.ro.

Mai facem un calcul pentru revizuirea sumelor și ajungem la un venit lunar de 16.224 lei pentru primarul Tiseanu, iar pentru viceprimarul Pițigoi la 13.728.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este adevărat că, după reținerea dărilor către stat, sumele care le rămân celor doi sunt mai mici, dar pentru modul în care arată Câmpina (străzile sunt sub orice critică), nivelul de trai al cetățenilor de aici (unii locuitori din zona II de impozit n-au canalizare) etc, astfel de indemnizații sunt nejustificate.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg