fbpx

beneficiari-venit-minim-garantat.jpg

Peste 740 de persoane beneficiază, lunar, de venit minim garantat în Ploiești, în evidența Administrației Serviciilor Sociale Comunitare fiind aproximativ 280 de dosare. Anual, în baza unei hotărâri a Consiliului Local, este stabilit un plan privind zonele unde beneficiarii de venit minim garantat pot presta ore în folosul comunității.

Printr-un proiect de hotărâre care se va afla în dezbaterea Consiliului Local Ploiești se propun zonele din municipiu unde pot fi repartizate persoanele care beneficiază de venit minim garantat pentru prestarea muncii în folosul comunității.

Citește și: Peste 4.200 de prahoveni trăiesc din venitul minim garantat. Sute de dosare la Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fel ca și anul trecut, pe lista zonelor unde ar urma ca beneficiarii venitului minim să presteze ore în folosul comunității figurează Parcul Municipal Vest, Stadionul „Ilie Oană”, Parcul de la Sala Sporturilor, zona pârâului Dâmbu, Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, dar și alte zone ale orașului, în funcție de solicitările adresate ASSC.

Pe lista activităților care pot fi efectuate de persoanele care figurează în evidența ASSC Ploiești figurează „îndepărtarea pietrelor de pe gazon la Hipodromul Ploiești, curățarea și ștergerea scaunelor din tribune, măturarea căilor de acces la stadion, deszăpezirea aleilor în parcuri, udarea florilor la Parcul Municipal Vest, măturarea zăpezii de pe mobilierul urban, dar și măturarea aleilor și strângerea gunoaielor.

Foto cu caracter ilustrativ

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg