fbpx

pepiniera-sgu-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești vrea să valorifice o serie de terenuri, însă se pare că operațiunea nu este chiar atât de simplă. Unul dintre terenurile care ar putea fi destinate tinerilor este concesionat, de ani de zile, către SC Servicii Gospodărire Urbană Ploiești, care spune că este „inoportun” un astfel de demers.

În timp ce toată lumea susține că Ploieștiul este blocat la capitolul dezvoltare, ca urma a numărului mic de terenuri disponibile, Primăria Ploiești se confruntă cu o altă situație.

„Noi am făcut o solicitare, mă refer aici la Primăriei, către SGU, care are în concesiune terenul de la pepiniera de la Nord, în spatele Cartierului Eden, pentru că avem foarte multe solicitări din partea tinerilor, pe Legea 15% pentru terenuri pentru tineri (...) În momentul de față avem un răspuns de la SGU care consideră că este inoportun pentru că își cresc pe acolo niște pomi și niște flori”, a susținut Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Povestea celor 13 hectare de teren de lângă Spitalul Județean Ploiești este mai veche. În urmă cu mai mulți ani, Consiliul Județean Ploiești a solicitat transferul unei suprafețe de 3 hectare din pepinieră din totalul de 13 pentru realizarea unui spital regional.

După ce toate proiectele de hotărâre cu privire la trecerea terenului la Consiliul Județean au fost aprobate, proiectul legat de Spitalul Regional nu a mai fost de actualitate, la nivel național fiind stabilite alte zone în care urmau să fie realizate astfel de unități medicale.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg