fbpx

manifestari-24-ianuarie-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești organizează, joi, 24 ianuarie, începând cu ora 10.00, o serie de manifestări cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Primul eveniment va avea loc la Colegiul Național “Al. I Cuza”, începând cu ora 10.00, unde este programată o ceremonie militară. Tot aici vor avea loc depuneri de buchete de flori, la statuia domnitorului Al. I. Cuza, din incinta unității de învățământ.

O oră mai târziu, la sediul Primăriei Municipiului Ploiești din Piața Eroilor nr. 1A, va avea loc dezvelirea bustului domnitorului Alexandru Ioan Cuza, care a fost donat de Uniunea Elenă din România. Tot aici va fi oficiată o slujbă  religioasă. „În semn de prețuire și respect, se vor depune flori la bustul inaugurat, moment ce va fi încheiat cu hora unirii”, a precizat Primăria Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Seria manifestărilor dedicate Zilei Unirii Principatelor Române va continua la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova. Evenimentul este programat la ora 12.00. Aici vor avea loc ceremonii militare. Manifestările vor continua cu „depuneri de flori, eveniment ce va fi încheiat cu prinderea într-o horă, reprezentativă prin excelență a solidarității și unității naționale”, potrivit Primăriei Ploiești.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg