fbpx

primaria-ploiesti-salarii.jpg

După ce săptămâna trecută subiectul legat de majorarea salariilor la nivelul Primăriei Ploiești a trezit un val de critici din partea primarului Adrian Dobre, aleșii PSD +ALDE au retras proiectul și propun, de data aceasta, o creștere salarială de numai 9,5% față de 20%. „Mi se pare, personal, o decizie iresponsabilă, din cauza faptului că, noi, în momentul de față, nu avem nicio prevede bugetară clară”, susține primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, care crede că soluția cea mai bună rămâne plafonarea salariului la nivelul net-ului din 2018.

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că noul proiect fundamentat de aleșii PSD + ALDE vizează creșterea salariului cu 9%, la care se vor adăuga cheltuielile legate de acordarea normei de hrană și a tichetelor de masă.

„În acest moment acel proiect care prevedea o majorare a salariilor cu 20% a fost retras. Există, în schimb, un alt proiect de hotărâre de majorare a salariilor cu aproximativ 9,5%, care se aplică pentru toți salariații din Primărie, fie că sunt funcționari publici, fie că e vorba despre personal contractual. Există o problemă la nivel de echilibrare a salariilor între cele două categorii (...) Pe de altă parte, așa cum am spus și data trecută, indiferent de suma cu care se va solicita majorarea salariului, printr-un proiect de hotărâre, mi se pare, personal, o decizie iresponsabilă, din cauza faptului că, noi, în momentul de față, nu avem nicio prevede bugetară clară”, a susținut Adrian Dobre, primarul Ploieștiului, care consideră, totodată, că, indiferent de cât va fi creșterea salarială va avea o influență majoră asupra bugetului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg