fbpx

locuinte-sociale-ploiesti.jpg

Consiliul Local Ploiești propune o nouă listă de priorități pentru acordarea de locuințe sociale. Pe listă figurează 160 de familii și persoane singure care solicită o astfel de locuință.

În evidența Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești figurează un număr de 30 de dosare întocmite de chiriașii din imobilele deja restituite și alte 130 de dosare prin care se solicită o locuință socială. 

Beneficiari ai unei astfel de locuințe pot fi chiriașii din imobilele restituite, prioritate având persoanele cu venituri mici, pensionarii și persoanele cu handicap. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Printr-un proiect de hotărâre de Consiliu Local se propune aprobarea unor noi liste de priorități în vederea acordării de locuințe sociale.

Potrivit proiectului au fost depunctate cu câte 20% din numărul total de puncte familiile ale căror rude de gradul I beneficiază de locuințe din fondul public locativ al municipiului Ploiești. 

Persoanele interesate pot consulta propunerea legată de lista de priorități pe site-ul Primăriei Ploiești, secțiunea Consiliul Local - proiecte. 

lista-locuinte-sociale-ploiesti.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg