fbpx

automate-bilete-tce_da500.jpg

După ce anul trecut, la Ploiești biletul de călătorie s-a scumpit de la 2 la 2,5 lei, SC Transport Călători Express promite instalarea pe raza municipiului a mai multor automate de bilete.

La această oră, pe raza municipiului Ploiești sunt instalate 30 de automate de bilete,  însă numărul acestora a fost considerat insuficient având în vedere că prin implementarea noului program s-a renunțat la o serie de tonete.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Ploieștenii se plâng de lipsa tonetelor de bilete. TCE promite achiziționarea de noi automate

Anul trecut, Consiliul Local Ploiești a aprobat creșterea tarifului la biletul de călătorie de la 2 lei la 2,5 lei, la acea dată motivându-se faptul că la nivelul municipiului va crește numărul de automate de bilete.

„A fost finalizată licitația. În primă fază, până la finele acestei luni, la Ploiești vor ajunge încă 10 automate de bilete, care sunt achiziționate tot de la Oradea. Vorbim de două contracte subsecvente, pentru că sperăm că până la finele trimestrului I la Ploiești să ajungă și restul de 10 automate de bilete”, a precizat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

Citește și: Autobuzele TCE au fost dotate cu cititoare de card - FOTO

Pe lângă suplimentarea numărului de automate de bilete, la Ploiești a început montarea în autobuze a cititoarelor de carduri.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg