fbpx

WhatsApp Image 2019-01-15 at 12.03.22.jpeg

Un proiect de hotărâre care se referă la creșterea salariilor în Primăria Ploiești a trezit noi discuții controversate. Dacă se va aproba, angajații vor avea salarii mult mai mari față de alte primării mult mai performante, cum ar fi Primăria Oradea.

Primarul Adrian Dobre a lansat un atac dur la adresa PSD + ALDE, pe motiv ca bugetul alocat salariilor ar crește, dacă proiectul este aprobat, cu 30 de milioane de lei. Edilul a comparata această sumă cu bugetul pentru reabilitarea școlilor, care a fost anul trecut de 3 milioane de lei. Cu alte cuvinte, creșterea ar reprezenta bugetul pentru reparațiile unităților de învățământ pentru următorii 10 ani.

Exemplul a continuat și cu reparațiile de străzi, bugetul alocat anul trecut pentru această activitate fiind de 10 milioane de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Adrian Dobre a susținut că o astfel de creștere ar conduce la salarii mult mai mari față de alte primării mult mai performante, cum ar fi Primăria Oradea.

La această oră, în Primăria Ploiești are loc o ședință cu reprezentantii din toate instituțiile din subordinea Consiliului Local pe tema majorărilor salariale.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg