iluminat-public-ornamental-ploiesti.jpeg

Luna ianuarie a venit și cu prima factură pentru municipalitatea ploieșteană, care trebuie să efectueze o plată de peste un milion de lei, aferentă iluminatului public ornamental.

Pentru prima dată în ultimii ani, iluminatul public ornamental a fost cu totul special la Ploiești. Beculețele, ghirlandele și figurinele 3D au împodobit orașul.

În zona centrală, dar și în zona pasajului pietonal de lângă Parcul Nichita Stănescu, pe axa Nord - Sud, dar și pe alte artere de circulație au fost montate instalații de iluminat public ornamental. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cum sărbătorile de iarnă au trecut, la Ploiești a început demontarea instalațiilor ornamentale. Totodată RASP a transmis și prima factură către Primăria Ploiești pentru plata acestui serviciu. 

„Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești a trimis către Primăria Ploiești o factură în valoare de 1.030.000 de lei, cu TVA, aferentă serviciilor de montare de instalații ornamentale, precum și pentru consumul de curent electric. După finalizarea operațiunii de demontare a instalațiilor de iluminat ornamental, care deja a început, va fi emisă și factura pentru plata acestui serviciu, care va ajunge undeva la peste 200.000 de lei”, a precizat Raul Petrescu, directorul RASP Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...