fbpx

iluminat-public-ornamental-ploiesti.jpeg

Luna ianuarie a venit și cu prima factură pentru municipalitatea ploieșteană, care trebuie să efectueze o plată de peste un milion de lei, aferentă iluminatului public ornamental.

Pentru prima dată în ultimii ani, iluminatul public ornamental a fost cu totul special la Ploiești. Beculețele, ghirlandele și figurinele 3D au împodobit orașul.

În zona centrală, dar și în zona pasajului pietonal de lângă Parcul Nichita Stănescu, pe axa Nord - Sud, dar și pe alte artere de circulație au fost montate instalații de iluminat public ornamental. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cum sărbătorile de iarnă au trecut, la Ploiești a început demontarea instalațiilor ornamentale. Totodată RASP a transmis și prima factură către Primăria Ploiești pentru plata acestui serviciu. 

„Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești a trimis către Primăria Ploiești o factură în valoare de 1.030.000 de lei, cu TVA, aferentă serviciilor de montare de instalații ornamentale, precum și pentru consumul de curent electric. După finalizarea operațiunii de demontare a instalațiilor de iluminat ornamental, care deja a început, va fi emisă și factura pentru plata acestui serviciu, care va ajunge undeva la peste 200.000 de lei”, a precizat Raul Petrescu, directorul RASP Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg