fbpx

spitalul-judetean-ploiesti-unitatea-primiri-urgente.jpg

Proiectul de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, la care se lucrează încă de anul trecut, are toate șansele să fie finanțat în 2019. Cel puțin așa a anunțat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, care a precizat că noul imobil va avea o suprafață aproape dublă față de cea existentă.

„Suntem pe ultima sută de metri înaintea semnării contractului pentru extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe Ploiești”, a precizat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, pe pagina sa de Facebook.

Proiectul este unul amplu, care vizează pe lângă extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, inclusiv dotarea cu aparatură medicală. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Proiectul, în valoare de 18.566.621 lei, va fi finanțat din fonduri europene, iar Consiliul Județean Prahova va asigura o cofinanțare de aproximativ 12 milioane de lei”, a precizat Bogdan Toader, președintele CJ Prahova.

Foto: Facebook

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg