spitalul-judetean-ploiesti-unitatea-primiri-urgente.jpg

Proiectul de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, la care se lucrează încă de anul trecut, are toate șansele să fie finanțat în 2019. Cel puțin așa a anunțat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, care a precizat că noul imobil va avea o suprafață aproape dublă față de cea existentă.

„Suntem pe ultima sută de metri înaintea semnării contractului pentru extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe Ploiești”, a precizat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, pe pagina sa de Facebook.

Proiectul este unul amplu, care vizează pe lângă extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, inclusiv dotarea cu aparatură medicală. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Proiectul, în valoare de 18.566.621 lei, va fi finanțat din fonduri europene, iar Consiliul Județean Prahova va asigura o cofinanțare de aproximativ 12 milioane de lei”, a precizat Bogdan Toader, președintele CJ Prahova.

Foto: Facebook


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.