strada-elena-doamna-ploiesti.jpg

Lucrarea de modernizare a străzii Elena Doamna a fost finalizată anul trecut, în luna septembrie, la scurt timp după începerea anului școlar. Din păcate, se pare că, la nici patru luni de la recepție, au apărut noi probleme pe artera de circulație.

Pe anumite tronsoane stratul de asfalt s-a lăsat, iar într-o zonă este pusă o tablă, locul fiind marcată cu două indicatoare rutiere. 

„E dezastru. N-au trecut patru luni de la asfaltare și s-au format valuri pe șosea. Au apărut gropi... Undeva au pus o tablă și au montat și două indicatoare. E bătaie de joc față de banii cheltuiți”, este opinia unui conducător auto.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De altfel, problemele legate de calitatea lucrărilor au apărut la nici două săptămâni după asfaltare. În luna octombrie, municipalitatea a promis că refacerea lucrărilor, la data respectivă neexistând recepția efectuată și nici inspecția ITC.

Citește și: Strada Elena Doamna va fi asfaltată din nou. Lucrările efectuate sunt de proastă calitate. FOTO

Numai că, de atunci au apărut noi probleme, iar cauza ar fi cu totul alta acum. Potrivit reprezentanților Primăriei Ploiești, după modernizarea străzii, au fost efectuate o serie de lucrări pe porțiunea respectivă.

„Au fost efectuate niște lucrări pe porțiunea respectivă de către Apa Nova. Trebuie să intervină și să refacă întreaga infrastructură stradală pe porțiunea afectată. Este o lucrare la care au participat mai mulți factori: Apa Nova, Delta... Se pare că cei de la Apa Nova nu au reușit să refacă partea de infrastructură, partea de suport, și acea parte s-a lăsat. Acum sunt obligați să intervină. Trebuie să refacă toată partea de infrastructură”, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieștiului.

cdd48295-82f6-49d1-b799-efdbf12a1770.jpg

eafbf7f8-cc11-4b30-9674-75e46917079a.jpg

elena-doamna-ploiesti.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.