fbpx

strada-elena-doamna-ploiesti.jpg

Lucrarea de modernizare a străzii Elena Doamna a fost finalizată anul trecut, în luna septembrie, la scurt timp după începerea anului școlar. Din păcate, se pare că, la nici patru luni de la recepție, au apărut noi probleme pe artera de circulație.

Pe anumite tronsoane stratul de asfalt s-a lăsat, iar într-o zonă este pusă o tablă, locul fiind marcată cu două indicatoare rutiere. 

„E dezastru. N-au trecut patru luni de la asfaltare și s-au format valuri pe șosea. Au apărut gropi... Undeva au pus o tablă și au montat și două indicatoare. E bătaie de joc față de banii cheltuiți”, este opinia unui conducător auto.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De altfel, problemele legate de calitatea lucrărilor au apărut la nici două săptămâni după asfaltare. În luna octombrie, municipalitatea a promis că refacerea lucrărilor, la data respectivă neexistând recepția efectuată și nici inspecția ITC.

Citește și: Strada Elena Doamna va fi asfaltată din nou. Lucrările efectuate sunt de proastă calitate. FOTO

Numai că, de atunci au apărut noi probleme, iar cauza ar fi cu totul alta acum. Potrivit reprezentanților Primăriei Ploiești, după modernizarea străzii, au fost efectuate o serie de lucrări pe porțiunea respectivă.

„Au fost efectuate niște lucrări pe porțiunea respectivă de către Apa Nova. Trebuie să intervină și să refacă întreaga infrastructură stradală pe porțiunea afectată. Este o lucrare la care au participat mai mulți factori: Apa Nova, Delta... Se pare că cei de la Apa Nova nu au reușit să refacă partea de infrastructură, partea de suport, și acea parte s-a lăsat. Acum sunt obligați să intervină. Trebuie să refacă toată partea de infrastructură”, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieștiului.

cdd48295-82f6-49d1-b799-efdbf12a1770.jpg

eafbf7f8-cc11-4b30-9674-75e46917079a.jpg

elena-doamna-ploiesti.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg