fbpx

WhatsApp_Image_2018-03-30_at_10.23.56_776cc.jpeg

Situație critică la Ploiești, la început de an. Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a precizat astăzi că există șanse mari ca bugetul din acest an al municipiului să fie 0 la capitolul investiții.

Asta în condițiile care nici până la această oră nu a fost creionat bugetul la nivel national. Singura șansă pentru derularea unor proiecte de infrastructură o reprezintă atragerea de finanțare europeană sau accesarea unor credite.

Lista proiectelor care se doresc a fi implementate în 2019 este lunga. Reabilitare de blocuri, reabilitarea sistemului de iluminat public pe tronsoanele liniilor de tramvai 101 și 102, realizarea de terminale, dar și de reabitarea si modernizarea de școli și licee.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sansa derulării unor lucrări, inclusiv de infrastructură, o reprezintă însă atragerea de finanțare europeană și accesarea unor credite, atat pentru co-finantarea proiectelor cu fonduri de la UE, cât și pentru proiectele aflate în derulare, respectiv pentru achiziționarea de autobuze, construirea podului în zona Rafinorilor, reabilitarea celor două pasaje subterane din Bariera Bucuresti, reabilitarea de străzi și de parcuri.

Potrivit primarului Adrian Dobre, excedentul de anul trecut este de numai 2,5 milioane de lei, suma insuficienta pentru derularea proiectelor pe care municipalitatea intentioneaza sa le deruleze.

WhatsApp_Image_2018-03-30_at_10.23.56_776cc.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg