WhatsApp_Image_2018-03-30_at_10.23.56_776cc.jpeg

Situație critică la Ploiești, la început de an. Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a precizat astăzi că există șanse mari ca bugetul din acest an al municipiului să fie 0 la capitolul investiții.

Asta în condițiile care nici până la această oră nu a fost creionat bugetul la nivel national. Singura șansă pentru derularea unor proiecte de infrastructură o reprezintă atragerea de finanțare europeană sau accesarea unor credite.

Lista proiectelor care se doresc a fi implementate în 2019 este lunga. Reabilitare de blocuri, reabilitarea sistemului de iluminat public pe tronsoanele liniilor de tramvai 101 și 102, realizarea de terminale, dar și de reabitarea si modernizarea de școli și licee.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sansa derulării unor lucrări, inclusiv de infrastructură, o reprezintă însă atragerea de finanțare europeană și accesarea unor credite, atat pentru co-finantarea proiectelor cu fonduri de la UE, cât și pentru proiectele aflate în derulare, respectiv pentru achiziționarea de autobuze, construirea podului în zona Rafinorilor, reabilitarea celor două pasaje subterane din Bariera Bucuresti, reabilitarea de străzi și de parcuri.

Potrivit primarului Adrian Dobre, excedentul de anul trecut este de numai 2,5 milioane de lei, suma insuficienta pentru derularea proiectelor pe care municipalitatea intentioneaza sa le deruleze.

WhatsApp_Image_2018-03-30_at_10.23.56_776cc.jpeg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.