bani_11_02538800.jpg

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader, primarul Ploiestiului, Adrian Dobre, dar si viceprimarii Ploiestiului, Cristian Ganea si George Pana, precum și vicepreședinții CJ, Ludmila Sfârloaga și Vasile Pătrașcu, au parte, incepand cu 1 ianuarie, de o noua majorare a indemnizatiei.

Majorarea este semnificativă având în vedere că indemnizația brută crește cu 1400 - 1600 de lei, raportat la funcția detinuta de fiecare.

Aleșii au parte de o nouă creștere a indemnizatiei începând cu 1 ianuarie, ca urmare a creșterii salariului minim pe economie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cazul presedintelui Consiliului Judetean Prahova si a primarului Ploiestiului, calculul indemnizație se realizeaza prin înmulțirea coeficientului 9 cu salariul minim pe economie, majorat, la 1 ianuarie, la 2080 de lei. Astfel, indemnizația brută, în cele două cazuri, a fost majorarea la 18.720 de lei față de 17.100 de lei, creșterea fiind de 1.620 de lei.

În cazul celor doi viceprimarii ai Ploiestiului, indemnizația brută se calculează prin înmulțirea coeficientul 8 cu salariul minim pe economie, rezultând o indemnizație brută lunară de 16.640 de lei față de 15.200 cât era până în prezent. La aceste sume, conducătorii de instituții pot beneficia de o sumă suplimentară de 15%, 20% sau de 25% în funcție de numărul de proiecte cu fonduri europene aflate în derulare.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.