bazin-olimpic-ploiesti-studiu.jpg

Anul 2019 vine la pachet cu o serie de investiții pentru municipiul Ploiești. Unul dintre proiectele care vor fi conturate în acest an vizează și realizarea unui bazin de înot olimpic, suprafața care a intrat în analiza municipalității fiind de 16.000 de mp.

Terenul pentru care există propunerea de construire a bazinului de înot olimpic este situat pe strada Ghighiului, în apropiere de Hipodromul Ploiești. 

Viitoarea construcție, potrivit propunerii de proiectare, ar urma să aibă trei zone principale. Una se referă strict la bazinul de înot olimpic, cea de a doua la un bazin didactic și de antrenament, iar cea de a treia zonă va fi constituită din încăperi conexe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe lista dotărilor, potrivit documentațiilor postate pe site-ul Primăriei Ploiești, figurează realizarea de vestiare, tribune pentru spectatori, precum și alte spații necesare pentru desfășurarea activităților sportive. Astfel se prevede realizarea unor spații pentru garderobă pentru un număr de 800 de persoane, dar și o zonă pentru bufet, o sală de fitness și o cameră de birouri, precum și o sală de conferință pentru 50 de persoane.

Viitoarea clădire, potrivit documentației postate pentru scoaterea la licitație a serviciilor de realizare a unui studiu de fezabilitate, ar urma să aibă parter și două etaje, aria construită fiind de aproximativ 8.000 de metri. Special pentru studiul de fezabilitate, municipalitatea și-a propus alocarea a aproximativ 30.000 de lei.

foto cu caracter informativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...