fbpx

bazin-olimpic-ploiesti-studiu.jpg

Anul 2019 vine la pachet cu o serie de investiții pentru municipiul Ploiești. Unul dintre proiectele care vor fi conturate în acest an vizează și realizarea unui bazin de înot olimpic, suprafața care a intrat în analiza municipalității fiind de 16.000 de mp.

Terenul pentru care există propunerea de construire a bazinului de înot olimpic este situat pe strada Ghighiului, în apropiere de Hipodromul Ploiești. 

Viitoarea construcție, potrivit propunerii de proiectare, ar urma să aibă trei zone principale. Una se referă strict la bazinul de înot olimpic, cea de a doua la un bazin didactic și de antrenament, iar cea de a treia zonă va fi constituită din încăperi conexe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe lista dotărilor, potrivit documentațiilor postate pe site-ul Primăriei Ploiești, figurează realizarea de vestiare, tribune pentru spectatori, precum și alte spații necesare pentru desfășurarea activităților sportive. Astfel se prevede realizarea unor spații pentru garderobă pentru un număr de 800 de persoane, dar și o zonă pentru bufet, o sală de fitness și o cameră de birouri, precum și o sală de conferință pentru 50 de persoane.

Viitoarea clădire, potrivit documentației postate pentru scoaterea la licitație a serviciilor de realizare a unui studiu de fezabilitate, ar urma să aibă parter și două etaje, aria construită fiind de aproximativ 8.000 de metri. Special pentru studiul de fezabilitate, municipalitatea și-a propus alocarea a aproximativ 30.000 de lei.

foto cu caracter informativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg