mașini-ploiesti.jpg

Aglomerația de pe străzile din municipiul Ploiești poate fi justificată. La finele anului, în evidența Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești erau peste 101.000 de autoturisme, comparativ cu 2017 când erau cu 5.000 de mașini mai puțin.

Numărul de autoturisme înmatriculate în Prahova a crescut după eliminarea timbrului de mediu. O creștere semnificativă a numărului de autoturisme se constată și în evidența SPFL Ploiești.

La finele anului 2017 în evidențele SPFL Ploiești figurau circa 96.000 de autoturisme. În numai un an, la Ploiești s-a înregistrat o creștere semnificativă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Peste 96.000 de mașini înregistrate în Ploiești. Cum se calculează impozitul la autoturisme în 2018

„La data de 31 12. 2018, în evidența Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești se aflau 78.869 de autoturisme proprietari fiind persoane fizice și alte 22.432 de autoturisme la persoane juridice”, a precizat Simona Dolniceanu Vișean, directorul SPFL Ploiești.

Conform unei situații prezentate de SPFL Ploiești, anual peste 19.000 de autoturisme fac obiectul unor transzacții.

Astfel, în 2017 au fost declarate 15.577 de tranzacții pentru persoanele fizice și 3.893 la persoane juridice, în timp ce în 2018 au existat 15.706 de declarații la persoane fizice, iar alte 3.734 la persoane juridice.

Numărul de mașini care au fost tranzacționate pe piață nu înseamnă că vorbim strict de autoturisme noi înregistrate în Ploiești, pentru că au existat contracte de vânzare - cumpărare și cu mașini înmatriculate în municipiu, a explicat SPFL Ploiești.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.