fbpx

agent-termic-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești organizează dezbatere publică, vineri, începând cu ora 17.00, la sediul Teatrului Toma Caragiu, cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea ajustării prețului de producere - transport - distribuție a energiei termice destinată SACET, livrată de operatorul Veolia Energie Prahova SRL.

Începutul de an vine și cu o veste tristă la Ploiești, unde se pregătește o nouă scumpire. De data aceasta este vorba de tariful la agentul termic.

Propunerea de hotărâre vizează o creștere a tarifului de la 186,97 lei/Gcal fără TVA la 237,35 lei/Gcal fără TVA, respectiv scumpirea căldurii cu 50,38 lei/Gcal fără TVA.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Cu cât se va scumpi căldura la Ploiești

Ploieștenii, au anunțat reprezentanții Primăriei Ploiești, pot formula recomandări în scris (semnat, datat și cu datele de contact ale expeditorului), care se depun personal și/sau se transmit prin poștă, la sediul Regiei Autonome de Servicii Publice – Ploiești, Piața Victoriei, nr.17.

Dezbaterea publică va avea loc vineri, 4 ianuarie, începând cu ora 17.00, la Teatrul Toma Caragiu, pe strada Toma Caragiu, nr.13.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg