impozite-taxe-ploiesti-spfl.jpg

Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a anunțat, joi, că a fost finalizată verificarea modalității de deschidere a anului fiscal, fapt care permite încasarea taxelor și impozitelor locale aferente anului 2019.

Angajații de la SPFL Ploiești au lucrat la foc continuu pentru ca astăzi să existe posibilitatea de încasare a taxelor și impozitelor locale. La finele anului trecut, SPFL Ploiești a anunțat că dările la bugetul local vor putea fi plătite începând cu data de 7 ianuarie. Numai că astăzi s-a reușit să se efectueze primele încasări de taxe și impozite locale.

„Verificarea modalității de deschidere a anului fiscal a fost finalizată. Începând de astăzi, 03.01.2019, încasam, prin toate casieriile noastre, impozitele și taxele locale”, a anunțat SPFL Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„În prima zi de plată a taxelor și impozitelor locale nu a fost aglomerație. Precizăm că în anul 2019 taxele și impozitele locale nu au fost majorate, ci numai indexate cu indicele de inflație, de 1,34%”, a precizat Simona Dolniceanu Vișean, directorul SPFL Ploiești.

Citește și: Impozite și taxe locale, în Ploiești, în 2019. Când se reia programul cu publicul la SPFL

Prin urmare, dacă pentru un apartament cu două camere în 2018 impozitul a fost de 135 de lei, anul acesta, creșterea este de numai 2 lei.

Cei care plătesc integral impozitele și taxele locale până la data de 31 martie vor beneficia de o bonificație de 10%.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.