zile libere.jpg

Mini-vacanța de sărbători se încheie pentru bugetari, care mâine, 3 ianuarie, se vor întoarce la serviciu. Elevii vor mai avea parte de încă aproape două săptămâni de vacanță.

Bugetarii se întorc mâine la serviciu, însă pe 24 ianuarie vor mai avea parte de o zi liberă. Anul 2019 va aduce 15 zile libere, asta dacă nu cumva numărul acestora se va mări pe parcurs. Până atunci însă bugetarii trebuie să recupereze zilele libere de 24 și 31 decembrie 2018.

Citește și: Cum vor fi recuperate zilele libere de sărbători de către angajații Primăriei Ploiești - Foto document

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vacanța nu se termină însă pentru elevi, care sunt așteptați la școală de abia pe 14 ianuarie, aceasta fiind de altfel cea mai lungă vacanță de iarnă până acum. Elevii nu merg la școală nici pe 24 ianuarie. Următoarea vacanță, cea intersemestrială, este programată în perioada 2- 10 februarie 2019, urmată de vacanța de primăvară, între 20 aprilie - 5 mai 2019. Vacanța de vară va începe pe 15 iunie și va dura până pe 15 septembrie.

Pentru studenții de la UPG Ploiești vacanța de iarnă se termină pe 6 ianuarie. Următoarea vacanță este programată în perioada 25.02.2019 – 03.03.2019.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.