7_27f8d (1).jpg

Această metodă se adaugă deja clasicelor sisteme de cumpărare directă sau a plății prin sms.

Conform Trans Ploiești,  în aproximativ două luni, toate mijloacele de transport în comun vor fi dotate cu dispozitivele necesare citirii cardurilor bancare.

Parteneriatul a fost încheiat de TCE cu BCR, banca urmând să își asume cea mai mare parte a investiției, în timp ce TCE-ul va suporta doar costurile cablării.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prețul călătoriei rămâne neschimbat pentru beneficiari, urmând ca banca să încaseze un comision de 5% din partea TCE. 

140 de autobuze, 22 de tramvaie şi 18 troleibuze vor fi dotate cu astfel de cititoare de carduri.

sursa Trans Ploiești.

7_27f8d (1).jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.