fbpx

e28f0ec1-704e-4d41-ac07-af8e6f3c97b2.jpg

Cât mai multe camere de luat vederi și Poliția Locală în stradă. Sunt singurele soluții pentru ca hoardele de apași să nu mai transforme Ploieștiul într-o imensă groapă de gunoi.

Fără teama de a greși, putem declara 2018 ca fiind Anul Gunoiului. Ne comportăm mizerabil, trăim în mizerie. Asta de parcă și cei care procedează așa nu ar trăi în aceste locuri.

Administrația pare depășită de fenomenul amplificat al nesimțirii, chiar dacă soluții există, chiar dacă nu sunt costisitoare, chiar dacă au fost deja propuse, însă nimănui nu i-a păsat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Despre înființarea Poliției Ecologice am mai discutat, propunerea venind de la Rosal, după modelul de succes de la Oradea. Societatea de salubritate și-a asumat chiar și costurile susținerii acestui proiect, însă autoritățile se fac că nu aud. Ar fi simplu, cu o condiție: să se dorească. Baza logistică există, susținerea financiară s-a găsit, Poliția Locală există. 

Instalarea de camere în zonele cele mai sensibile, deși cam tot orașul ar trebui monitorizat, ar fi încă o soluție. Deși nu am făcut un studiu în acest sens, nu-i greu de intuit că aceste costuri s-ar amortiza, doar din sutele de amenzi, care ar fi aplicate tuturor celor surprinși că aruncă gunoiul pe stradă, în locurile care nu au o astfel de destinație.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg