e28f0ec1-704e-4d41-ac07-af8e6f3c97b2.jpg

Cât mai multe camere de luat vederi și Poliția Locală în stradă. Sunt singurele soluții pentru ca hoardele de apași să nu mai transforme Ploieștiul într-o imensă groapă de gunoi.

Fără teama de a greși, putem declara 2018 ca fiind Anul Gunoiului. Ne comportăm mizerabil, trăim în mizerie. Asta de parcă și cei care procedează așa nu ar trăi în aceste locuri.

Administrația pare depășită de fenomenul amplificat al nesimțirii, chiar dacă soluții există, chiar dacă nu sunt costisitoare, chiar dacă au fost deja propuse, însă nimănui nu i-a păsat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Despre înființarea Poliției Ecologice am mai discutat, propunerea venind de la Rosal, după modelul de succes de la Oradea. Societatea de salubritate și-a asumat chiar și costurile susținerii acestui proiect, însă autoritățile se fac că nu aud. Ar fi simplu, cu o condiție: să se dorească. Baza logistică există, susținerea financiară s-a găsit, Poliția Locală există. 

Instalarea de camere în zonele cele mai sensibile, deși cam tot orașul ar trebui monitorizat, ar fi încă o soluție. Deși nu am făcut un studiu în acest sens, nu-i greu de intuit că aceste costuri s-ar amortiza, doar din sutele de amenzi, care ar fi aplicate tuturor celor surprinși că aruncă gunoiul pe stradă, în locurile care nu au o astfel de destinație.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.