artificii-ploiesti.jpg

Primăria Ploiești a pregătit o surpriză pentru cei care vor să petreacă în stradă trecerea în noul an. La miezul nopții, în zona centrală va fi organizat un show pirotehnic.

Artificiile vor fi lansate la miezul nopții, din interiorul Parcului Toma Socolescu. Spectacolul va dura 10 - 12 minute, conform caietului de sarcini al procedurii de achiziție organizate în acest sens. 

Totodată, potrivit caietului de sarcini, câștigătorul licitației este obligat să ofere artificii în șapte culori, cu 15 efecte pirotehnice, inclusiv cu „efecte aeriene tip bombițe”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Spre deosebire de alți ani, anul acesta, la Ploiești nu va mai fi organizat concert în noaptea de Revelion.

Reprezentanții Primăriei Ploiești au explicat faptul că sumele de la bugetul de stat au venit mult prea târziu, pentru rectificarea bugetului în acest sens, motiv pentru care nu a mai existat timpul fizic pentru derularea unei proceduri pentru achiziționare de scenă și de servicii artistice.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.