medicina-21dec2018.jpg

Consiliul Județean Prahova a semnat, în luna decembrie 2018, cererea de finanțare pentru proiectul "Îmbunătățirea accesului populației din județele Prahova și Ialomița la servicii medicale de urgență”. Investiția se cifrează la peste 14 milioane de lei.

Proiectul are o valoare totală de 14.492.613,11 lei, fonduri accesate de Ministerul Sănătății, care va derula un parteneriat cu județele Ialomița și Prahova.

De finanțare vor beneficia Spitalul Municipal Câmpina, Spitalul de Pediatrie Ploiești, Spitalul Județean de Urgență Ploiești, Spitalul Orășenesc Sinaia,Spitalul Orășenesc Țăndărei, Spitalul Județean de Urgență Slobozia, Spitalul Municipal Urziceni și Spitalul Municipal Anghel Saligny Fetești, potrivit Consiliului Județean Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Obiectivele specifice ale proiectului vizează îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență prin realizarea unor investiții în infrastructurile sanitare.În cadrul proiectului este planificată dotarea unităților sanitare din județul Prahova și județul Ialomița, cu aparatură medicală performantă. Proiectul european va aduce beneficii întregii comunități, prin creșterea calității serviciilor medicale, oferind prahovenilor dar şi celor aflați în tranzit în județull Prahova condiții medicale optime, la standarde europene”, a anunțat Consiliul Județean Prahova.

Foto - Consiliul Județean Prahova


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.