fbpx

medicina-21dec2018.jpg

Consiliul Județean Prahova a semnat, în luna decembrie 2018, cererea de finanțare pentru proiectul "Îmbunătățirea accesului populației din județele Prahova și Ialomița la servicii medicale de urgență”. Investiția se cifrează la peste 14 milioane de lei.

Proiectul are o valoare totală de 14.492.613,11 lei, fonduri accesate de Ministerul Sănătății, care va derula un parteneriat cu județele Ialomița și Prahova.

De finanțare vor beneficia Spitalul Municipal Câmpina, Spitalul de Pediatrie Ploiești, Spitalul Județean de Urgență Ploiești, Spitalul Orășenesc Sinaia,Spitalul Orășenesc Țăndărei, Spitalul Județean de Urgență Slobozia, Spitalul Municipal Urziceni și Spitalul Municipal Anghel Saligny Fetești, potrivit Consiliului Județean Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Obiectivele specifice ale proiectului vizează îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență prin realizarea unor investiții în infrastructurile sanitare.În cadrul proiectului este planificată dotarea unităților sanitare din județul Prahova și județul Ialomița, cu aparatură medicală performantă. Proiectul european va aduce beneficii întregii comunități, prin creșterea calității serviciilor medicale, oferind prahovenilor dar şi celor aflați în tranzit în județull Prahova condiții medicale optime, la standarde europene”, a anunțat Consiliul Județean Prahova.

Foto - Consiliul Județean Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg