casa-casatoriilor-ploiesti.jpg

Clădirile în stare avansată de degradare, precum și terenurile neîngrijite vor fi supraimpozitate din 2019, la Ploiești. Lista include zeci de imobile, inclusiv fosta Casa Căsătoriilor.

Situată pe Bulevardul Independenței din Ploiești, clădirea a fost retrocedată și, din păcate, în ciuda multiplelor încercări ale Consiliului Local, dar și ale Consiliului Județean Prahova de a cumpăra imobilul acest lucru nu s-a mai întâmplat, pe motiv că prețul solicitat de actualul proprietar este mult prea mare

Citește și: Ultima decizie cu privire la Casa Căsătoriilor din Ploieşti

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aleșii locali au aprobat la finele lunii decembrie un proiect prin care toate clădirile aflate în stare de degradare și terenurile neîngrijite vor fi supraimpozitate, din 2019.

Pe lista clădirilor care vor avea anul viitor un impozit majorat se numără și fosta Casa Căsătoriilor.

Potrivit anexei proiectului de hotărâre aprobat, impozitul stabilit pentru acest imobil este de 300%.

Proprietarul imobilului a fost notificat de municipalitate ca până la data de 30 noiembrie 2018 să efectueze lucrări de îngrijire și de punere în siguranță a imobilului, lucru care nu a avut loc. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.