prime-tichete-cadou-tce.jpg

În ciuda dificultăților financiare din ultima perioadă, la finele anului, SC Transport Călători Express a oferit o surpriză angajaților, prin acordarea de tichete cadou. La SGU Ploiești prima a avut valoarea de 200 de lei net.

Societatea aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești, SC TCE SA, a decis acordarea la final de an a unor tichete cadou, în valoare de 150 de lei.

Angajații de la SGU Ploiești, societate aflată tot în subordinea Consiliului Local, au primit din partea societății un ajutor în valoare de 200 de lei net/salariat cu ocazia sărbătorilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ca-sgu-ploiesti.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.