fbpx

trasee-tce.jpg

Primăria Ploiești, prin SC Transport Călători Expres SA, anunță că mai multe trasee TCE se vor modifica sâmbătă, 22 decembrie, ca urmare a închiderii circulației între intersecția strada Vasile Milea cu Bulevardul Republicii și Piața Victoriei cu Tache Ionescu/ CD Gherea.

În această zonă vor avea loc manifestări dedicate Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății, motiv pentru care mai multe trasee locale se vor modifica, în intervalul 10.30 - 12.30.

Citește și: Circulație închisă pe un tronson important din Ploiești, de Ziua Victoriei Revoluției Române

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, traseele 1 și 30, la sensul spre sud, din sensul giratoriu din Piața Eroilor va circula pe străzile Carpați, Emile Zola, cu stație la Hale Catedrală, apoi va parcurge străzile Emile Zola, Erou Călin Cătălin, Șt.Greceanu, N.Bălcescu, Gheorghe Lazăr și din Bulevardul Independenței traseu normal, cu stațiile aferente.

Citește și: Programul complet al manifestărilor dedicate Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății, de la Ploiești

„Nu se efectuează stația Galeriile Comerciale. La sensul spre nord se circulă normal până la intersecția cu strada Gheorghe Lazăr, apoi va circula pe străzile Gheorghe Lazăr, Nicolae Bălcescu, St.Greceanu, Erou Călin Cătălin, Emile Zola, dupa care ruta cunoscută. Nu se efectuează stația Palatul Culturii”, a precizat Primăria Ploiești.

„Traseul 7 și 22b. la sensul spre Dorobantul/Bariera Unirii, din strada T. Ionescu va parcurge Piața. Victoriei, str. Gheorghe Lazăr, str. Dr. Bagdazar și în continuare traseu normal. Nu se mai efectuează stația Hale Catedrală. Traseul 22b, pe sensul spre Auchan nu se modifică. Traseul 7, la sensul spre Rudului, va circula normal până la stația Hale Coreco, după care va parcurge străzile Carpați, Vasile Lupu, Trei Ierarhi, Vlad Țepes, ILCaragiale, cu stație la Faredo după care traseu normal. Nu se efectuează stația Tache Ionescu”, a anunțat Primăria Ploiești .

În cazul traseului 8, la sensul spre Cimitir, va parcurge străzile Carpati, Vasile Lupu, Trei Ierarhi, Vlad Țepes, ILCaragiale, cu statie la Faredo după care traseul normal. Nu se efectuează stația Tache Ionescu. La sensul spre Hale Catedrală, traseul va fi normal până la intersecția strada Rudului cu I.L.Caragiale., apoi va parcurge străzile Gh.Gr. Cantacuzino, Cuza Vodă, Vasile Lupu, Piața Eroilor, Carpați, Emile Zola. Nu se efectuează stația Tache Ionescu.

În cazul traseului 39b, la sensul spre Hale Catedrală, va fi traseu normal până pe strada IL Caragiale, unde va fi efectuată stația Faredo, apoi se va circula pe străzile Gh.Gr. Cantacuzino, Cuza Vodă, Vasile Lupu, Piața Eroilor, Carpați, Emile Zola. În acest caz, nu se va efectua stația Tache Ionescu. La sensul spre Cartier Vest, tr. 39b nu își modifică ruta.

„Traseul 32 se va scurta la Gara de Sud, iar traseele 35 și 35b se vor scurta la stația Faredo. Troleibuzele din traseele 44 și 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru și Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zona. În funcție de dispozițiile Poliției Rutiere, atât intervalul orar cât și rutele ocolitoare specificate pot fi modificate”, a mai anunțat Primăria Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg