consiliul-local-ploiesti-proiect-terenuri.jpg

Ultima ședință a Consiliului Local Ploiești din acest an a venit la pachet cu un nou scandal, de data aceasta cu privire la preluarea de către municipalitate a unui teren de la MApN. 

După ce Primăria Ploiești a primit un răspuns favorabil pentru preluarea unei suprafețe de 7,3 hectare de la MApN, pentru realizarea mai multor obiective în zona străzii Torcători, inclusiv pentru construirea unui spital, aleșii locali PSD+ALDE au blocat acest demers, prin prorogarea proiectului.

Social - democrații și-au justificat votul prin faptul că MApN, în răspunsul transmis municipalității, a solicitat ca pe această suprafață să fie construite, prin ANL, și 80 de unități locative pentru personalul din Armată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ciuda faptului că ANL a susținut că poate sa construiască aceste locuințe, fără angajarea financiară a municipalității, consilierii PSD+ALDE au votat prorogarea proiectului.

Proiectul aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești a vizat transmiterea de la MApN a unui teren către municipalitate, teren pe care ar urma să fie realizat Spitalul Municipal de Urgență, precum și un centru de radioterapie, mai multe unități locative, printre care și 80 de locuințe pentru MApN, dar și amenajarea unor locuri de joacă și a unor terenuri de sport . 

Investițiile ar urma să fie realizate, dacă anul viitor proiectul va fi aprobat, cu fonduri de la bugetul local, fonduri externe nerambursabile, dar și din alte surse.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.