fc23aece-b112-45b7-8e4f-0f60125a2d6e.jpg

Primaria Ploiesti vrea sa atragă, în 2019, aproximativ 60 de milioane de lei fonduri europene pentru un amplu proiect de infrastructură, care include inclusiv consolidarea podului de la iesire din Ploiesti.

Separat, tot cu fonduri europene, ar urma sa fie realizat sensul giratoriu de la intersectia cu Centura de Est.

Proiectul privind atragerea de fonduri europene pentru consolidarea podului de la iesire din Ploiesti urmeaza sa fie depus zilele acestea la ADR Sud - Muntenia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta include, pe langa consolidare, si o extindere pentri realizarea de piste de biciclete. Daca aitoritatile vor reusi sa atraga finantare, pe durata lucrarilor se va intrerupe circulatia in zona, traficul urmand sa fie deviat la intrarea in Ploiesti.

Separat, municipalitatea intentioneaza sa atraga finantare si pentru amenajarea unui nou sens giratoriu in zona, lucru care ar conduce la fluidizarea traficului. In acest caz, autoritatea locala a anuntat ca proiectul ba include si o serie de exproprieri.

Silviu Novac, director general Intergroup


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.