fbpx

fc23aece-b112-45b7-8e4f-0f60125a2d6e.jpg

Primaria Ploiesti vrea sa atragă, în 2019, aproximativ 60 de milioane de lei fonduri europene pentru un amplu proiect de infrastructură, care include inclusiv consolidarea podului de la iesire din Ploiesti.

Separat, tot cu fonduri europene, ar urma sa fie realizat sensul giratoriu de la intersectia cu Centura de Est.

Proiectul privind atragerea de fonduri europene pentru consolidarea podului de la iesire din Ploiesti urmeaza sa fie depus zilele acestea la ADR Sud - Muntenia.

Acesta include, pe langa consolidare, si o extindere pentri realizarea de piste de biciclete. Daca aitoritatile vor reusi sa atraga finantare, pe durata lucrarilor se va intrerupe circulatia in zona, traficul urmand sa fie deviat la intrarea in Ploiesti.

Separat, municipalitatea intentioneaza sa atraga finantare si pentru amenajarea unui nou sens giratoriu in zona, lucru care ar conduce la fluidizarea traficului. In acest caz, autoritatea locala a anuntat ca proiectul ba include si o serie de exproprieri.

Silviu Novac, director general Intergroup

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
Administrație
  • Luni, 11 Martie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Un ”colț de Rai” din Ploiești - VIDEO

Poate doar refuzul de a ne mai achita taxele și impozitele locale să-i mai sperie. Și asta pentru că nu ar mai avea de unde să își ia salariile. Cândva, în Ploiești, existau inspectori ai primăriei care...

970.jpg